Belföld

Tavalyi fideszes módosítók egy MSZP-stől a büdzséhez

A szocialista Harangozó Tamás a Tolna megyei fideszes képviselők 2009-es terveit látná szívesen a költségvetésben.

Tolna megyei fideszes képviselők tavalyi módosító javaslatait nyújtja be pénteken a jövő évi költségvetéshez Harangozó Tamás MSZP-s országgyűlési képviselő.

Mint az ellenzéki politikus csütörtöki, szekszárdi sajtótájékoztatóján mondta, azt várta, hogy a Tolna megyei kormánypárti képviselők ezúttal is benyújtják azokat a javaslatokat, amelyeket tavaly az idei költségvetéshez beadtak, de egyetlen ilyen sem érkezett a Ház elé.

“Jöjjön az igazság pillanata, meglátjuk, hogy a tavalyi kezdeményezés politikai hecckampány, az emberek félrevezetése volt, vagy valóban komolyan gondolták a módosító javaslatokat” – fogalmazott. Példaként említette, hogy Horváth István (Fidesz-KDNP), Szekszárd polgármestere és egyéni országgyűlési képviselője 900 millió forintos állami támogatást kért a szekszárdi élményfürdő építéséhez, és további módosító javaslatok szóltak a szekszárdi atlétikapálya, biogázerőmű támogatásáról.

Horváth István, Szekszárd polgármestere politikai propagandának tartja azt, hogy Harangozó Tamás tavalyi módosító javaslatait készül benyújtani a jövő évi költségvetéshez. Mint mondta: azt örömmel venné, ha javaslat a város érdekeit szolgálná, de ez propaganda.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik