Belföld

Lőszert küldtek a fideszes polgármesternek

"A következőt nem a postás hozza" - írták a hévízi városvezetőnek címzett levélben.

Életveszélyesen megfenyegették hétfőn Hévíz fideszes polgármesterét – tájékoztatott közleményében a kormányzó párt sajtóosztálya. Papp Gábor egy levelet kapott, amelyhez egy éles töltényt is mellékeltek.

A levél feladója egyelőre ismeretlen, ám a bélyegen található pecsétből kiderült, hogy a küldeményt a hévízi postán adták fel. A levélben egyebek mellett az volt olvasható, hogy “Nézd meg jól az ajándékukat, a következőt nem a postás hozza. Ez nem fenyegetés, ez ígéret.”

A hévízi polgármester a Fidesz sajtóosztályán keresztül jelezte, hogy nem lehet megfélemlíteni. A közlemény emlékeztet rá, hogy Papp Gábor korábban feljelentést tett ismeretlen tettes ellen a Hévíz Gyógyfürdő Nonprofit Kft. ügyében.

Az MSZP elnöke kedd este közleményt adott ki, amelyben leszögezi, hogy pártja politikai véleménykülönbségektől függetlenül elítél minden, a magyar közélet bármely szereplője ellen intézett szóbeli vagy tettleges agressziót. Mesterházy Attila hozzátette: a szocialisták, ahogy eddig is, ezután is minden eszközzel fel fognak lépni a politika békés mederben tartása érdekében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik