Belföld

Az MSZP “lebűnsegédezte” a köztársasági elnököt

Administrator
Administrator

2010. 11. 03. 12:12

MSZP szerint az államfő bűnsegéd lett az Orbán-kormány "sikkasztásában".

Az MSZP szerint azzal, hogy aláírta a magánnyugdíjpénztárakról szóló törvényt, Schmitt Pál hárommillió ember megtakarításának, magántulajdonának az “elsikkasztásában” lett bűntárs. A párt szerint az államfőt nem zavarta, hogy ezzel maga is “tolvajokat” segít.

“Mostantól Magyarországnak olyan köztársasági elnöke van”, aki – a szocialisták szerint – a “Nemzet Tolla”. “Kontroll nélkül mindent aláír, amit a pártközpontból elé tesznek, miközben állandóan a nemzetre hivatkozik, akit meg sem kérdez” – írta közleményében az ellenzéki párt.

Schmitt Pál ismét igazolta az ellenzék félelmeit, amelyek szerint mindenre rábólint és mindent aláír, amit az Orbán-kormány elé tesz. “Érdekes, hogy elsőként a saját járandóságának az inflációnál sokkal jelentősebb emelését írta alá” – emlékeztet az MSZP.

A szocialisták figyelmezetik a köztársasági elnököt, hogy feladata a nemzet védelme, és ez akkor is kötelezi őt, “amikor a nemzet 3 millió polgárának magántulajdonát ellopja, elsikkasztja a kormány. Ilyenkor illik megszólalni – véli az MSZP, Babits Mihály soraival zárva közleményét: “Vétkesek közt cinkos, aki néma”.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Breaking Bad
TV Series 2008 - 2013 USA
2012 Season 5, episode 2 : Madrigal
Created by : Vince Gilligan
Director : Michelle MacLaren
Bryan Cranston
Photo: Ursula Coyote.
It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.