Belföld

Nagy Anna: jó döbbenetet okoznak az intézkedések

Varjasi Viktor
Varjasi Viktor

social szaki. 2010. 10. 15. 09:07

A kormányszóvivő szerint a magánnyugdíj-pénztári befizetéseit mindenki visszakapja.

Nem tud olyan kormányzati intézkedésről a kormányszóvivő, amely érintené az egészségpénztári befizetéseket, és arról sem hallott, hogy a kormány 5-10 százalékos leépítést tervez a közszférában. Nagy Anna az MTV Ma Reggel című műsorában elmondta: a magánnyugdíj-pénztári befizetések befagyasztása ideiglenes, 14 hónap múlva az érintettek visszakapják a pénzüket. Egyszerűen arról van szó, hogy átkerül az egyik zsákból egy másikba – fogalmazott a szóvivő.

Nagy Anna szerint az energetikai, a távközlési és a kereskedelmi szektorra kivetett válságadó terheit a szolgáltatók nem fogják a fogyasztókra terhelni, hiszen ez a banki különadó esetében sem történt meg. Úgy véli, egyrészt léteznek olyan szervezetek, amelyek ezt megakadályozhatják, másrészt versenyhátrányt okozna a cégeknek.

A vörösiszap-katasztrófa kapcsán Nagy Anna hangsúlyozta: ha bárki a költözés mellett dönt, a kár mértékétől függetlenül a kormány megteremteni ennek a lehetőségét.

AJÁNLOTT LINK:

Nagy Anna: ez mégiscsak a jó döbbenet kategóriája (Híradó Online)

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Breaking Bad
TV Series 2008 - 2013 USA
2012 Season 5, episode 2 : Madrigal
Created by : Vince Gilligan
Director : Michelle MacLaren
Bryan Cranston
Photo: Ursula Coyote.
It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.