Belföld

Gyűjtőakciót indít az MSZP

Iván Imre Krisztián
Iván Imre Krisztián

2010. 10. 15. 16:53

"Szolidaritás 2010" néven jótékonysági akcióba kezdenek az ajkai kistérségben történt iszapkatasztrófa károsultjainak megsegítésére.

A párt arra kéri tagjait és szimpatizánsait, hogy szervezzenek gyűjtést a saját településükön, ők pedig a beérkező adományokat eljuttatják a párt megyei központjaiba. Az akció központja a párt Jókai utcai székháza, bővebb felvilágosítás a helyi tarifával hívható 0640334455-ös számon kapható. Az MSZP honlapjára hamarosan kikerül az is, hogy melyik megyében pontosan hol gyűjtik az adományokat. A helyszíni tapasztalatok alapján egyébként a károsultaknak elsősorban tartós élelmiszerekre, háztartási gépekre és ágyneműkre, takarókra van szükségük.

Kunhalmi Ágnes, az országos elnökség tagja pénteki sajtótájékoztatóján elmondta: az MSZP számára az egyik legfontosabb társadalmi érték a szolidaritás. Ezért is tartják fontosnak, hogy ne csak akkor segítsenek, amikor a bajról beszámolnak a híradások, hanem utána is.

AJÁNLOTT LINK:

Vörösiszap-katasztrófa – Így segíthet (Hír24)

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2017. március 20.
Idős nyugdíjas nő távozik a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság ügyfélszolgálatának épületéből a főváros XIII. kerületében, a Váci út 73-nál.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.