Belföld

Jövőbarát energia – jövőbarát áron

Egyre több hazai kis- és középvállalkozás tartja fontosnak, hogy tevékenysége során minél kevésbé szennyezze a környezetet. A természetbarát megoldások használata már rég nem csak PR fogás, hanem a hosszú távú, gazdaságos működés záloga is, hiszen aki a fenntartható fejlődést választja, a jövőt választja.

Jövőbarát energia – jövőbarát áron 1

A környezettudatos cégfilozófiának természetesen az is része, hogy a vállalkozás mennyit és milyen forrásból származó energiát használ fel. Éppen ezért az EDF Energia – a nemzetközi EDF csoport tagjaként – egyre inkább olyan értékesítési és marketing irányelvet követ, amelynek során az ügyfeleiknek az energiatakarékosságot, a szén-dioxid-lábnyom csökkentését és a megújuló energiák kombinációjára való áttérést teszik lehetővé.

Az ökohatékony ajánlatok mellett természetesen nem mellékes, hogy a megbízható szolgáltatáshoz versenyképes árak is társuljanak.

Ma már bármelyik cégvezető egyedi ajánlatot kérhet vállalkozása igényeinek megfelelően. Sok tulajdonos azonban tart a szolgáltatóváltástól, mert azt gondolják, hogy az túlságosan bonyolult és nehézkes. Az EDF Energia ügyfélbarát szolgáltatáscsomagja természetesen ezt a problémát is leveszi a leendő partnerek válláról. Elég csupán egyetlen aláírás és a szolgáltatóváltás papírmunkáit az EDF munkatársai elintézik. Nincs ügyfélszolgálatra rohangálás, nincs áramkimaradás – az ügyfél számára az egész észrevétlenül zajlik.

Mindemellett az EDF Energia minden új partnerének egy apró ajándékkal, egy 2 GB-os pendrive-val is kedveskedik, amely természetesen nem készülhet másból, mint újrahasznosított anyagokból.

A partnerakció keretében ráadásul az EDF-hez csatlakozott cégek egy sorsoláson is részt vesznek, aminek főnyereménye egy céges csapatépítő utazás Párizsba. Az élményekben gazdag hosszú hétvége során a nyertes vállalkozás munkatársai látogatást tesznek az EDF méltán híres központjába, a 165 méter magas, gyönyörű EDF Toronyba, ahol közelebbről is megismerhetik, milyen környezetből származik a környezet- és jövőbarát energia.

További információk!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik