Belföld

A Jobbik az MSZP legyőzésében bízik

Murányi Levente, a Jobbik alelnöke arra számít, hogy az önkormányzati választáson az MSZP előtt végeznek, de ennél is fontosabbnak tartja, hogy a kormány várható népszerűségvesztésekor az emberek a Jobbik felé forduljanak.

Ma még Fidesz-időket élünk, de ez meg fog változni; “kifizetetlen sárga csekkekkel nehéz szárnyalni. Ezt be fogják látni a választók – mondta. Murányi Levente szerint legalább másfél millió olyan kormánypárti szimpatizáns van, akinek megszólítására a Jobbik képes lehet, amint a kabinet “keményebb intézkedésekre” kényszerül. Így szerinte legkésőbb másfél-két év múlva “eljön a Jobbik ideje”.

A politikus az önkormányzati választásokról szólva elmondta: azért is bízik a második hely megszerzésében, mert a Jobbikot ezúttal a tavaszinál kevesebb mocskolódás és vád érte. Szerinte amíg az országgyűlési választási kampányban a jobboldali médiumok és a kereskedelmi televíziók kizárólag a párt körüli botrányokra figyelték, a most véget ért kampány lassú, fáradt és csendes volt.

“Fiatalok legénybúcsún egy péniszpumpát kipróbálnak virslivel, amikor a maligán már megfelelő szinten van, mi ebben az olyan borzasztó bűn? Demszky Gábor tolvajlásai hol vannak ehhez képest?” – fogalmazott Murányi Levente egy jobbikos országgyűlési képviselőről korábban megjelent fotóra utalva, majd hangsúlyozta: áprilisban a párt körüli botrányok miatt nem tudtak a szocialisták előtt végezni, most azonban minden esélyük megvan erre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik