Belföld

Új főszerkesztő a Világgazdaságnál

A feladatot szeptember 1-től Balasi Tamás eddigi kiadóvezető látja el.

Az Axel Springer a médiapiaci folyamatoknak megfelelően a Világgazdaság üzleti napilapot is kiadó Zöld Újság Zrt.-nél is összevonja a kiadóvezetői és főszerkesztői munkaköröket. A feladatot szeptember 1-től Balasi Tamás eddigi kiadóvezető látja el. Az eddigi főszerkesztő, Kocsi Ilona a továbbiakban főmunkatársként többek között az üzleti kiadványok szerkesztésében működik közre – olvasható a lapot kiadó Zöld Újság Zrt. közleményében. Balasi Tamás feladata lesz a print és online kiadás összehangolása, a kiadványok közötti szerkesztőségi és üzleti együtthatások kihasználása.

A közlemény szerint a Világgazdáság ma a legolvasottabb üzleti és gazdasági napilap a hazai sajtópiacon, amely több mint negyven éve hiteles gazdasági információkat, üzleti híreket közvetít döntéshozók részére.

A Világgazdaság mellett a Zöld Újság Zrt. gondozásában jelenik meg havonta a Manager Magazin és a Harvard Business Review.

Kocsi Ilonát 2007. februárjában nevezték ki a lap főszerkesztőjének, előtte egy évig főszerkesztő-helyettesként dolgozott a Világgazdaságnál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik