Belföld

Az MDF is előállt főpolgármester-jelöltjével

Mándi Sándor törvényességet, emberközpontúságot és hatékonyságot ígért.

Az MDF az a párt, amelyből hiányzik a megélhetési politizálás – jelentette ki a Magyar Demokrata Fórum főpolgármester-jelöltje. Mándi Sándor úgy fogalmazott, alig van olyan “állva maradt vezető a fővárosi önkormányzatban, akit nem vittek el a rendőrök vagy nem indítottak ellene eljárást”. Szerinte a problémát felületi kezeléssel nem lehet megoldani, a kialakult helyzet teljes átvilágítására van szükség és ez után lehet alapjaitól újra felépíteni a problémás területeket. Tisztakezű és tisztafejű emberekre van szükség, olyanokra, akik nem vettek részt az “őskáosz” kialakításában – mondta.

Makay Zsolt, az MDF elnöke elárulta, a párt a kerületek többségében indít önkormányzati képviselő-jelölteket, de erejét a fővárosi választásra, a főpolgármester-jelöltre és a fővárosi önkormányzatra koncentrálja. Indoklása szerint az MDF tagjai küldetéstudatot éreznek a fővárosi önkormányzat rendbe tételében. Mándi Sándorral kapcsolatban elmondta, főpolgármester-jelöltjük 28 évig dolgozott rendőrként, majd ügyvédként folytatta a pályafutását, most pedig civilként vállalta a megmérettetést. Hozzátette: a fővárosi polgárok jogosan várnak rendet és törvényességet.

Az MDF elnöke beszélt arról is, hogy pártja komoly újjászervezési folyamaton van túl az elmúlt másfél hónapban, politikai és gazdasági téren is végbement egy konszolidáció.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik