Belföld

Orbán ugyanazt akarja, mint a sukorói beruházó

Átlátható folyamatú projektet akar a kaszinó beruházója. A jelek szerint tárgyalni akar a kormánnyal.

Hosszas hallgatás után ma megszólalt Fred H. Langhammer (a képen), a King’s City Projekt társalapítója. Közleményben tudatta, hogy a beruházásnak gazdaságilag meg kell térülnie, illetve Magyarország és a magyar emberek érdekeit kell szolgálnia – írja az ingatlanmenedzser.hu.

„Bízunk benne, hogy a Magyar Kormánnyal együttműködve, egy átlátható folyamat keretében megvalósulhat a projekt, és Magyarország egyik nagy sikertörténetévé válhat” – emelte ki az üzletember.

Szerinte ilyen nagyszabású beruházásnál szükséges és általánosan bevett gyakorlat, hogy az adott ország kormányával egyeztetések történnek azért, hogy a projekt a kormányzati célokkal és a magyar emberek érdekeivel összhangban valósuljon meg.

Azok, aki alaposan ismerik a King’s City projektet, egyetértenek abban, hogy a befektetésnek köszönhetően 3500 munkahely jön létre közvetlenül, közvetetten pedig további több ezer, és a kaszinó pozitív hatással lesz a magyar gazdasági helyzetre, befektetési kilátásaira is – írta.

“Munkahelyteremtés, beruházásösztönzés, és a magyar turisztikai ágazat fejlesztése mindezek az új kormány által nevesített célok, melyek megegyeznek a King’s City project célkitűzéseivel” – szögezte le a beruházó cég társtulajdonosa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik