Belföld

Újságírókat fenyegetett a Jobbik-képviselő?

A szókimondó stílusáról ismert Zagyva György Gyula állítólag újabb botrányos kijelentéseket tett.

Megfenyegette a Hetek című hetilap munkatársait Zagyva György Gyula országgyűlési képviselő a Magyar Sziget nevű rendezvényen – írja az Atv.hu.

A két újságíró előzetes egyeztetés után érkezett a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom rendezvényére. Itt kísérőt kaptak maguk mellé, aki minden lépésüket figyelte. Engedély nélkül állítólag hang- és képfelvételt sem készíthettek az eseményről – áll a cikkben.

Miután körbevezették őket a táboron, egy faházba terelték őket, ahol azt az ígéretet kapták, hogy interjút készíthetnek a jobbikos képviselővel. Zagyva György Gyula – az Atv.hu szerint – karikás ostorral hadonászva válaszolt a kérdésekre, többször megfenyegette, megalázta a két újságírót.

Leszögezte, hogy a két riporter ellenséges területre tévedt, ahol egyfelől vége a demokráciának, másfelől azt tehetnek velük, amit akarnak – állítja a portál. „Lehúzhatnánk a gatyátokat, és meg…nánk titeket. És ha innen kikerülnétek, senki sem hinné el” – mondta Zagyva György Gyula az Atv.hu szerint.

Végül kísérőjük közölte velük, hogy szét lesznek verve, ha bármit magnóra vettek az elhangzottakból, de nem ellenőrizték, hogy mit rögzítettek – írja az internetes lap.

AJÁNLOTT LINK:

Anális erőszakkal fenyegette az újságírókat a Jobbik képviselője (atv.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik