Belföld

Alsóörs – a homoszexuális szálról nem beszélnek

A rendőrség nem kommentálja az Atv.hu hírét, hogy az alsóörsi gyilkos és áldozata között szerelmi kapcsolat állt fenn.

Hivatalosan ugyan senki nem kommentálja azt az értesülést, hogy magánéleti dráma, féltékenység állhat-e a tegnapi kettős gyilkosság hátterében, de a rendőrség vizsgálja ezt a szálat is – közölte meg nem nevezett forrásokra hivatkozva a Független Hírügynökség.

A rendőrség nem válaszolt arra, hogy a meggyilkolt rendőr, illetve az a férfi, akinek a holttestét később találták meg, ismerhették-e egymást. Az Atv.hu meg nem nevezett forrásokra hivatkozva azt írta, hogy a magával is végző feltételezett gyilkos közeli viszonyban volt a megölt rendőrrel.

Az Atv.hu az áldozatot és a tettest is jól ismerő, helybeli forrásokra hivatkozva közölte, hogy a rendőr főtörzsőrmesterrel egy Bálint nevű férfi végzett, aki a történtek után nem sokkal öngyilkos lett. Az ATV szerint a férfi féltékenység miatt lőtte le előbb a rendőrt, majd pedig saját magával is végzett.

A Független Hírügynökség úgy tudja, a rendőrök nem kutatnak további elkövetők után, és körözést sem adnak ki, ebből az következik, hogy verziójuk szerint a támadó az öngyilkosságot elkövető férfi volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik