Belföld

Alsóörs: a híváslista cáfolja a szerelmi kapcsolatot

A rendőri vezetők elismerik, hogy a nyomozás verziói között szerepel a szerelemféltés mint lehetséges indíték.

A rendőrök kielemezték a Felsőörs mellett holtan talált férfi telefonhívásait, és nem találtak kapcsolatot az Alsóörsnél szabályosan kivégzett rendőrrel. Ezzel szemben a helybeliek azt állítják: szerelmi szál kötötte össze az áldozatot és az öngyilkosságba menekült elkövetőt.

A rendőri vezetők elismerik, hogy a nyomozás verziói között szerepel a szerelemféltés mint lehetséges indíték. Úgy fogalmaznak, az elvi lehetősége még ma is fennáll annak, hogy az ügy hátterében az Atv-ben feszegetett szerelmi kapcsolat állhat. A Nol.hu rendőrségi forrásai szerint azonban sok a zavaros körülmény az ügyben. Bármi is volt a gyilkos motivációja, ami történt, logikailag értelmezhetetlen és megmagyarázhatatlan.

A rendőrség ma átadta a nyomozás iratait és az összegyűjtött bizonyítékokat a Központi Nyomozó Főügyészségnek, ahol várhatóan még ma délután sajtótájékoztatón összegzik, ami a sajtó és a szélesebb nyilvánosság számára tudható. A délelőtti órákban a megölt rendőr édesanyja és testvére elhelyezte Gamauf János fényképét a gyilkosság helyszínén kialakított emlékhelyen. A fivér csak annyit mondott, hogy a rendőrről megjelent információk fele sem igaz.

KORÁBBAN ÍRTUK:

Fegyverbolond volt az alsóörsi gyilkos

Ajánlott videó

Olvasói sztorik