Belföld

Nekiesett a Kuruc.info a gárdakapitánynak a pornóügy miatt

A radikális hírportál szerint hazudott a szervezet vezetője a nekik adott interjúban.

Nem mondott igazat a Magyar Nemzeti Gárda vezetője a választások előtt ismertté vált, pornós múltja miatt a Magyar Gárdából kilépett lányról, M. Nikolettről – írja a Kuruc.info. Kiss Róbert nemrég adott interjút a radikális hírportálnak, amelyben – a szerkesztő szerint – több kérdésre is valótlanságot mondott.

A Kuruc.info többi közt arra volt kíváncsi: igaz-e, miszerint a felnőtt filmekben szereplő hölgy a Magyar Nemzeti Gárda egyik vezetőjével ápol „szorosabb kapcsolatot”? A kérdésre Kiss egyértelmű „nemmel” felelt, ám az internetes oldal által bemutatott fotók – amelyeken gárdista barátjával látható, akinek édesapja vezető beosztású parancsnok – cáfolják ezt az állítást.

Az országos vezető azt is kijelentette: M. Nikolett már nem tagja a gárdának. Ezzel szemben a Kuruc.info olyan felvételeket mutatott be, amelyeken a lány egyértelműen felismerhető egy közelmúltbeli magyar nemzeti gárdás tüntetésen. A képeken párjának apja is látható. Az internetes oldalnak állítólag több bennfentes is megerősítette, hogy Nikolett továbbra is aktívan részt vesz a szervezet munkájában.

A Kuruc.info szembesítette Kiss Róbertet az interjúban elhangzottakkal és az azokat cáfoló fotókkal, amelyekről a Magyar Nemzeti Gárda vezetője elismerte, hogy M. Nikolett látható rajtuk, de állításaira nem szolgált magyarázattal.

AJÁNLOTT LINK:

Folytatódik a pornóbotrány: Kiss Róbert állításaival szemben azóta is gárdázik M. Nikolett (Kuruc.info)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik