Belföld

Kiadatlan Jacko-dalokat jelentetnek meg

Michael Jackson kiadatlan dalaiból tíz számot tartalmazó album jelenik meg novemberben a Sony Music gondozásában.

A Rolling Stone magazin információi szerint a tavaly júniusban elhunyt énekes hagyatékkezelője és a lemezkiadó megegyezett a Jackson fénykorából származó dalok felhasználási feltételeiről.

A beszámolóban leírják, hogy Jackson állítólag egy merevlemezt is hátrahagyott, amely tele van a 80-as években rögzített, eddig még sehol sem hallott szerzeményekkel.

Jackson egykori menedzsere, Frank DiLeo elmondta: becslései szerint összesen több mint 100 teljesen kész szerzeményről lehet szó, amelyeken olyan híres előadóművészek is közreműködnek, mint Akon, Will.i.am és Ne-Yo.

„Van közöttük néhány szenzációs dal, amelyeket még a Bad című albumhoz vettünk fel, de végül ki kellett hagynunk a kiadásból” – magyarázta DiLeo.

Az eddig még sohasem hallott dalokat tartalmazó albumról szóló megállapodás csak az első része annak a tíz tételesre tervezett projektnek, amely 250 millió dollár (53,3 milliárd forint) értékben hét évre szól és Jackson klasszikus albumait, toplistás válogatásait, DVD-kiadványait is tartalmazza.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik