Belföld

Váltson négyesbe!

A T-Home és T-Mobile új Paletta szolgáltatáscsomagja összesen négy, 3 vezetékes és 1 mobiltelefonszolgáltatást egyesít a piacon egyedülálló módon.

Gondolt már arra, milyen jó lenne, ha a tv-t, az otthoni vezetékes internetet és telefont, sőt, még a mobiltelefonon lebeszélt perceket egyben, kedvező havi díjért fizethetné elő? Ha igen, érdemes tovább olvasnia, mert cikkünkben bemutatjuk a T-Home és a T-Mobile új, közös ajánlatát, a Paletta szolgáltatáscsomagokat. Ezek legfőbb előnye, hogy az országban elsőként négy különböző, a hétköznapokban leggyakrabban igényelt távközlési szolgáltatást, tévét, internetet, vezetékes és mobiltelefonálást kínálnak egyben, meghatározott díjcsomagokkal, egy havi díjért (világszerte ezért is hívják az ilyen csomagokat quadroplaynek). Ráadásul a Paletta csomagok valamelyikére előfizetve, a csomagban foglalt otthoni vezetékes telefonról 0 Ft-os percdíjjal hívhat minden normál díjazású belföldi Magyar Telekom vezetékes és T-Mobile előfizetőt!

A kisebb Paletta M csomag havi 10990 Ft-ért maximum 5 Mbps letöltési sebességű vezetékes internet-hozzáférést, 50-nél több digitális tv-csatornát, 100 perc belföldi mobiltelefonálást kínál. A nagyobb Paletta XL 16 990 Ft-os havi díja pedig maximum 25 Mbps letöltési sebességű vezetékes internetet, az közel 50 digitális vagy analóg tv-csatorna mellett HBO Pak-ot, 300 percnyi belföldi mobiltelefonálást biztosít.

A Paletta szolgáltatáscsomagok ráadásul további különleges kedvezményeket tartogatnak. Az egyik, egyedülálló lehetőség, hogy a Paletta csomagba bevont otthoni vezetékes telefonról 0 Ft-os percdíjjal hívhatók a belföldi normál díjazású, földrajzi Magyar Telekom vezetékes számok és a belföldi T-Mobile előfizetők. Emellett a Paletta szolgáltatáscsomagokba kedvező havi díjjal további 3 mobiltelefon-előfizetés vonható be, és összesen 4 bevont mobiltelefon-előfizetés esetén díjmentesen vehető igénybe a Paletta Családbarát kedvezmény, amellyel a csoportba bevont vezetékes és mobilszámok belföldön szintén 0 Ft-os percdíjjal hívhatják egymást, előfizetésenként havi 100 óra erejéig.

Váltson négyesbe! 1

Amennyiben a Paletta szolgáltatáscsomagokban foglalt szolgáltatások elérhetők önnél és szeretné élvezni a Paletta csomagok előnyeit és kedvezményeit, keresse fel a T-Home vagy a T-Mobile honlapját (www.t-home.hu és www.t-mobile.hu), ahol az igénybevétel részletes és teljes körű feltételeit, valamint a megrendeléssel kapcsolatos információkat is megtalálja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik