Belföld

Visszatérhetnek a viharok?

A Mexikói-öböl térségében tombol az Alex nevű hurrikán. Néhány éve még ez a hír bizony nagyon távolinak tűnt a magyar ember számára, de manapság a szélsőséges időjárás és a tomboló viharok térségünket is elérték. Igaz nálunk még nincs ilyen hangzatos neve egy-egy viharnak, de már ismerjük szörnyű erejét.

Az idén több ezer otthon rongálódott meg az árvizek és a viharok nyomán. Rengetegen veszítették el otthonukat átmenetileg, vagy akár véglegesen, és akár egy egész élet munkájának gyümölcse is martalékává vált a nem mindennapi időjárásnak.

Az özönvízként alázúduló esőzések, a jégverés és a villámcsapások részei lettek a mindennapjainknak. A károk pedig néhány tízezer forinttól egészen a milliós tételekig terjednek. A félelem és a bizonytalanság beköltözött az otthonainkba. Az elemi károkat ugyanis nem tudjuk megakadályozni, és tenni sem tudunk ellene. Azért azonban, hogy ne kelljen rettegésben élnünk elég néhány kattintás.

Kössünk néhány klikkelésből, könnyen lakásbiztosítást az interneten

A biztosítási alkusz oldalán a legtöbb biztosító ajánlatából kiválaszthatjuk, azt, amelyik számunkra a legmegfelelőbb. Érdemes azonban átböngészni az ajánlatokat, úgy, hogy a kiegészítő biztosításokra is odafigyelünk.

A lakásbiztosítások tűz, robbanás, villámcsapás; vihar, felhőszakadás, árvíz; hónyomás, jégverés; földrengés, fölcsuszamlás, kő- és földomlás, üregbeomlás; idegen jármű ütközése, légi jármű ütközése, idegen tárgy rádőlése esetén nyújtanak fedezetet.


Visszatérhetnek a viharok? 1


A kiegészítő biztosítások pedig még ezeken felüli biztonságot is nyújthatnak. A betörés, lopás, rablás, vandalizmus általi károkra, vezetékes vízkárra, üvegtörésre, beázásra, csőtörésre és még sok minden másra is. Ha áramkimaradásnál leolvad a hűtőnk, zárat kell cserélnünk vagy bármi oknál fogva a személyi okmányaink is tönkremennek, a biztosítónk ilyenkor is segíthet.

Azok számára is van megoldás, akik nem szeretnek kérdések tömkelegére válaszolgatni, hanem gyors és hatékony megoldást keresnek. Számukra az ÍZI lakásbiztosítás-t javasoljuk, amely néhány perc és adat megadásával megköthető.

Az ÍZI lakásbiztosítás egy optimális otthonbiztosítás, amely tényleg néhány kattintással elérhető.

ÍZI! Válaszd te is a rizikó nélküli életet!

Biztosítási díja kiszámításához kattintson ide >>>

Ajánlott videó

Olvasói sztorik