Belföld

Thaiföldi befektetés? Vállalkozás Thaiföldön? Rizikó?

Erről kérdeztük Garai Andrást a Thaiföldi Mantra Samui Hotel igazgatóját Budapesten

A honlapból az derül ki, ha valaki vásárol egy apartmant ebben az ötcsillagos szállodában, akkor a befektetett kb. 21 Mft évi 4,1-4,9 Mft-ot termel! Ez nagyon szépen hangzik, de mégis mi itt a rizikó, mi a kockázat?

Mi a kockázat?
Hogy kimaradsz ebből! Kimaradsz, mert csak a városodban, a lakásod környékén képzeled el az ingatlanbefektetést. . . . . pedig lehet, hogy ott most kockázatos a befektetés! Gondolkozz nagyban! A világcégek távol-keletre terjeszkednek, mert ott kedvezőbbek a lehetőségek, dinamikus a fejlődés. Igazi fejlődés és gazdasági növekedés távol-keleten található . . . Az hagyományos piacokon a túlélésért folyik a harc.

Mitől jó Thaiföld? Miért pont Koh Samui szigete a befektetés helyszíne?

Ha röviden akarom összefoglalni, akkor:

    – nincs hitelezés az ingatlanpiacon – ezért válság sincs
    – ha nincs válság –márpedig nincs- akkor a befektetés biztonságos
    – a távol-keleti régió a világ legbiztosabb pontja a gazdasági fejlődés szempontjából – Kína, India, Thaiföld . . . . .
    – a telkek és a rajtuk épült szállodák ára folyamatosan és egyenletesen emelkedik
    – ha Thaiföldön fektetsz be, akkor Koh Samui az optimális célpont
    – fejlett az infrastruktúra, a szigetnek saját nemzetközi repülőtere van és évi
    – 1.200.000 turista érkezik a világ fejlettebb régióiból
    – Itt költik el a pénzüket (a mi legnagyobb örömünkre ) és megjegyzem, hogy Koh Samuin az ötcsillagos szállodákban (mint amilyen a Mantra Samui is) átlagban egy éjszaka 300 USD . . . . . . az ötcsillagos szállodák kihasználtsága pedig 90% körüli
    – nem véletlen, hogy a kizárólag a piac legfelső szegmensével foglalkozó Four Seasons hotellánc is szállodát nyitott a szigeten


      Thaiföldi befektetés? Vállalkozás Thaiföldön? Rizikó? 1


      Hogyan működik a Mantra Samui Resortban a befektetés?

      Ha röviden kell válaszolnom, akkor veszel 21 millió Ft ért egy szállodai lakosztályt a MANTRA Samui Hotelben és ennek az éves hozama 4,1-4,9 millió Ft. Tisztán. Ehhez jön még az értéknövekedés . . . . évi garantált 8%, hiszen a tulajdonos cég az adásvételi szerződésben vállalja, hogy 10 év múlva Euro-ban számolva 180%-os áron vásárolja vissza az apartmant, ha a tulajdonos eladja! A vevő neve bekerül a thai ingatlan nyilvántartásba. Az ingatlan eladható, örökölhető, stb.

      Kiknek szól ez a befektetés?

      A
      MANTRA Samui Resort
      hotelbefektetéssel jól jár a befektető!

      Nagyon jól: vásárol egy apartmant, amely bármikor rendelkezésére áll, vonzóan nyereséges. Valódi alternatíva a tőzsdei hozamot, a bankbetéti biztonságot igénylők számára!
      A befektetés háttere valódi, hiszen egy valódi hotelbe invesztál! Vevőink azok, akik meglévő lakásaikat jövedelmezőbbre kívánják cserélni ( a lakások eladásában is segítünk) és azok a vállalkozók, akik ki akarják tenni a lábukat az Europai Unió területéről, esetleg thaiföldi vállalkozásban gondolkoznak . . . . . mi ebben is tudunk segíteni. Aki megkeres bennünket, azokkal átbeszéljük a lehetőségeket és akár olyan vállalkozási lehetőséget ajánlunk, amely a hotel szolgáltatásaihoz kapcsolódik! Ez azt jelenti, hogy befektetőinknek azonnali piacot biztosítunk.


      Thaiföldi befektetés? Vállalkozás Thaiföldön? Rizikó? 1



      Kifejtené az előnyöket bővebben?

      A
      MANTRA Samui Resort
      lakosztályai önmagukban is egyedülálló értéknövekedéssel rendelkeznek. Már említettem a garantált éves 8% értékemelkedést, hiszen szigeten az éves telekár emelkedés 20-30 %, ez magával vonzza a hotelek értéknövekedését is! A MANTRA Samui Resort az egyszerű befektetési lehetőségnél többet kínál! Kihasználva a Samui szigetén található hotelek 85-90%-os foglaltságát az ingatlantulajdonosoknak érdemes részt venniük a Rental Program-ban (visszabérlés). Az évi 4,1-4,9 Mft jövedelem úgy jön létre, hogy a Rentál Programból származó bevétel 55%-át a befektető kapja. Itt jegyezzük meg, hogy a vevők nagy része nem is egy apartmant vásárol, hanem többet . . . . . Az apartman által termelt jövedelemről havonta küldünk értesítést, az összeg hathavonta kerül átutalásra.
      A
      Rentál Programban
      résztvevő tulajdonosok mentesülnek a fenntartási költségek alól!

      Végezetül itt egy táblázat a Superior Apartman megtérülési mutatójáról:

      Superior Apartman



      Thaiföldi befektetés? Vállalkozás Thaiföldön? Rizikó? 3


      A kérdés nem az, hogy érdemes-e Thaiföldön befektetni, hanem hogy volt-e bátorsága itthon maradni!

      Minden kérdésre szívesen válaszolok:


      Garai András


      +3630 919 8800


      email:
      a.garai@mantrasamui.net

      Ajánlott videó

      Olvasói sztorik