Belföld

A hétvégén rövidített útvonalon járnak a 4-es és a 6-os villamosok

A Margit híd felújítási munkálatai miatt péntek este nyolc órától a vasárnap estig rövidített útvonalon közlekednek a Combinok.

A 4-es és a 6-os villamosok sínpárját a Margit hídon áttelepítik a már elkészült északi hídfélre és megkezdődik a híd déli felének felújítása is. A villamosok a dél-budai végállomások és – munkaszakasztól függően – az Oktogon vagy a Jászai Mari tér között közlekednek. A Margitsziget megállóhelyen továbbra sem állnak meg a szerelvények.

Péntek este hét óra után a Fehérvári útról, illetve a Móricz Zsigmond körtérről induló villamosok már csak az Oktogonig viszik az utasokat. Szombaton egész nap és vasárnap körülbelül este fél tízig a villamosok a Jászai Mari térig járnak, az ez után induló szerelvények ismét csak a dél-budai végállomások és Oktogon között közlekednek.

A villamospótló autóbuszok péntek estétől üzemzárásig, valamint vasárnap este tíz órától üzemzárásig az Oktogon és a Moszkva tér között járnak. Szombaton egész nap, valamint vasárnap este tíz óráig viszont csak az Oktogon és a Nyugati pályaudvar között közlekednek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik