Belföld

A plakát-ügy: hol kell még tisztogatni?

Itt a határidő! Ha választási falragaszba botlik, ne habozzon: készítsen fotót és küldje el nekünk! Több van, mint gondolná!
Kapcsolódó cikkek

Itt a határidő: a pártoknak keddig, vagyis május 25-éig kell eltávolítaniuk kampányplakátjaikat az utcákról.

Körülbelül egy hónapja kérdeztük meg a szervezeteket: hogyan tervezik begyűjteni a falragaszokat és végeznek-e a munkával a törvényben meghatározott, a választás második fordulóját követő 30 napon belül. Akkor egytől-egyig azt válaszolták, hogy megkezdték a felkészülést a plakátok eltávolítására, és minden a szabályoknak megfelelően fog zajlani. Ennek ellenére még mindig lehet találkozni félig letépett, elázott és ottfelejtett plakátokkal a falakon, villanyoszlopokon, kerítéseken vagy a kapcsolódobozokon.

Ha lakókörnyezetében, munkahelye környékén vagy az utcákon bolyongva Ön is választási plakátba botlik, ne habozzon: “jelentse fel” nálunk azt, aki elhelyezte! Készítsen a falragaszról fényképet és küldje el a belfold@24.hu e-mail címre! Írják meg azt is, hol csinálták a fotót, és mi értesítjük az érintett pártot, hogy hol kell még takarítania! A képeket május 26-áig, azaz szerdáig várjuk!

A kép április 30-án készült!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik