Belföld

Stohl András nem nyújtott segítséget a baleset után

Az ittas állapotban balesetet okozó Stohl Andrást kihallgatta a rendőrség.

Meghallgatták, majd hazaengedték a rendőrök a színész-műsorvezetőt, akit a baleset után állítottak elő fóti otthonából. A balesetet szenvedett egyik kocsi utasa szerint Stohl részegen vezetett. Hesz Mirabella azt mondja: a karambol után a színész műsorvezetőnek eszébe sem jutott segítséget nyújtani a sérülteknek.

– Stohl András a tetőablakon mászott ki az autójából. Meg sem kérdezte tőlünk, hogy jól vagyunk-e, vagy segíthet-e valamiben. Szemmel láthatólag be volt rúgva, menni sem tudott. Telefonált az élettársának, vagy a barátnőjének, aki tíz percen belül érte jött. Mielőtt a rendőrök a helyszínre értek volna, a színész-műsorvezető részegen átült a másik autóba. A nő kiszállt az autóból, ezután Stohl elhajtott. A nőt számon kértük, hogy ezt hogy képzelte, azt akarja, hogy a férfi okozzon még egy balesetet? – tette fel a kérdést Hesz Mirabella. Azt is hallottuk, hogy színész-műsorvezető megkérte őt telefonon keresztül, hogy mondja azt, hogy ő vezette az autót – nyilatkozta a hírTV-nek a szemtanú.

A másik gépkocsiban utazó asszony ugyancsak arról számolt be, hogy Stohl András szállt ki a balesetet okozó autóból, és ő is vélelmezte a színművész ittasságát.

Elmondta: a szintén a kocsiban lévő édesapja – akit a tűzoltóknak kellett kivágniuk a járműből – combnyaktörést szenvedett, jelenleg műtőben van.

Mint ismert, a műsorvezetőt szombaton reggel, fóti otthonából állították elő a rendőrök, miután felmerül a gyanú, hogy ő okozta az egy súlyos és egy könnyű sérüléssel járó közúti balesetet, mely hajnali négykor történt az M0-ás autóút és Fót közötti úton.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik