Belföld

Orbán: hagytam magam

Rendhagyó fotóalbum készült a leendő miniszterelnökről. Burger Barna fotográfus Bill Clinton kampányát megörökítő könyvét vette alapul, amikor belevágott a naplószerű, politikai portréfotózásba. Ám akkor még nem sejtette, hogy ez mennyi pogácsakóstolással jár. Videó!

Zugló, Debrecen, Kerekegyháza, Szolnok, Hatvan – csak néhány helyszín Burger Barna “Egy kampány krónikája – Orbán Viktor 2010” című fotóalbumából, amely március 10-től április 25-ig követi nyomon a Fidesz elnökének a parlamenti választásokat megelőző kampánykörútját.

“Csak annyi közöm van ehhez a könyvhöz, hogy hagytam magam” – mondta Orbán Viktor a fotóalbum bemutatóján, amelyre felesége, Lévai Anikó is elkísérte.


“Ez egy mementó, emlékeztető Magyarország egy hatalmas történelmi pillanatára. Ma még nem is tudjuk pontosan, hogy milyen jelentős pillanat az, aminek az eljöveteléért ilyen sokan dolgoztunk együtt” – hangsúlyozta a leendő miniszterelnök.

A fotóalbumot végiglapozva bepillanthatunk Orbán Viktor kampányfilmjének forgatásába, a vidéki és külföldi utazásaiba, a Fidesz születésnapi rendezvényébe, valamint a választás éjszakájának “kulisszáiba”. Mindenesetre Burger Barna – aki nemcsak végigfotózta, hanem végig is kóstolta a kampánykörutat – pogácsaügyi miniszternek ajánlkozott a mellette ülő Orbán Viktornak.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik