Belföld

Daróczi Dávidot üzleti ügyek miatt ölték meg?

Choli Daróczi József azt állítja: bizonyítékai vannak rá, hogy fia nem lett öngyilkos.

Daróczi Dávidot valaki megölte – állítja édesapja, aki azt is tudni véli, ki a tettes. Choli Daróczi József fia ingén vérnyomokat talált, ezért nem hiszi el, hogy felakasztotta magát. Szerinte a volt kormányszóvivő egy üzleti leszámolás áldozata lett, és Claudia, Dávid édesanyja és ő is veszélyben van.

Az ismert roma költő a TV2 Frizbi című műsorának felvételén Hajdú Péternek cáfolta, hogy fia lelki, anyagi gondokkal küzdött. A vasárnapi adás előzetesében Choli Daróczi József megismételte, hogy magánnyomozást indít, nem tudja elfogadni a hatóságok verzióját, z öngyilkosságot.

A Stop.hu szerint Choli Daróczi egy papírra leírta a feltételezett gyilkos nevét, a lapot a műsorvezető átadta egy ügyvédnek.

Daróczi Dávid halála óta többen is mondogatták, hogy ismerve őt, képtelenségnek tartják az öngyilkosságát. A hivatalos vizsgálatok ennek ellenére ezt állítják.

Choli Daróczi József bejelentése új megvilágításba helyezheti azt is, amit Gyurcsány Ferenc mondott néhai szóvivője temetésén. „Feladta volna? Nem hiszem” – fogalmazott a politikus, aki szerint folytatni akarták a közös munkát. „Lett volna még dolgunk”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik