Belföld

Több helyen finisben a szavazás

Győrben, Szegeden is bedobták az utolsó szelvényt, de Budapesten hajnalig is eltarthat a voksolás.

Győrben is sikerült lezárni a szavazást. Este háromnegyed tízkor az utolsó szavazó is leadta voksát a 7-es szavazókörben. Este hét órától több százan várakoztak, hogy szavazhassanak itt. A Területi Választási Irodánál úgy tájékoztatták a Független Hírügynökséget, hogy Győr-Moson-Sopron megyében nem történt rendkívüli esemény a szavazáskor.

Véget ért a szavazás Szegeden is. Az utolsó szavazó is bedobta a szelvényét fél tíz után öt perccel. Így bezárt az utolsó szavazókör is – tájékoztatott a Független Hírügynökség helyszíni tudósítója. Este hét óra után még több mint háromszázan várakoztak arra, hogy leadhassák voksukat az országgyűlési szavazáson. A 313-as szavazókörben szavazhattak azok, akik nem szegedi lakcímmel rendelkeznek és kérték, hogy itt voksolhassanak. Hosszú órákat álltak sorba, de végül mindenki szavazhatott, aki szeretett volna.

Néhány tucat igazolással szavazó várja még Pécsett, hogy leadhassa voksát a városi okmányirodán kialakított 46-os számú szavazókörben – tudta meg a Független Hírügynökség Major Istvántól, a helyi választási iroda helyettes vezetőjétől. Hozzátette: rövidesen befejeződhet a voksolás a szavazókörben és ezzel együtt a városban. Közben folyamatosan érkeznek a szavazókörökből az urnák a választási irodára, ahol folyamatosan dolgozzák fel a voksokat. Az eredményeket azonban a kampánycsend végéig nem közlik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik