Belföld

Gyurcsány: letaglóz volt szóvivőm halála

Letaglóz volt szóvivőm és barátom halála - mondta Gyurcsány Ferenc szombaton reggel.
Kapcsolódó cikkek

A volt miniszterelnök úgy fogalmazott: rokonaival, barátaival, ismerőseivel együtt cipeli Daróczi Dávid halálának fájdalmas terhét. Szeretném hinni, hogy lelke halálában nyugalmat talál – tette hozzá.

Az MSZP mély döbbenettel értesült Daróczi Dávid tragikus haláláról. A párt szombati közleménye szerint egy fiatalember elvesztése önmagában is felkavaró, de a megváltoztathatatlan elfogadását különösen nehézzé teszi az, ha olyan embertől kell búcsúzni, aki számukra nemcsak a hírek szereplője volt, hanem a mindennapok részese, munkatárs, sőt, sokaknak barát is.

A Fidesz mély megrendüléssel fogadta Daróczi Dávid volt kormányszóvivő halálának hírét. A Fidesz országgyűlési képviselőcsoportja nevében részvétünket fejezzük ki Daróczi Dávid családjának – írta Navracsics Tibor frakcióvezető közleményében.

Daróczi Dávid volt kormányszóvivő szombatra virradó éjjel lett öngyilkos, halálának körülményeit a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

A volt kormányszóvivő a budapesti Andrássy út 72. szám alatt, egy harmadik emeleti lakásban vetett véget életének. A rendőrség szombatra virradó éjjel állampolgári bejelentés alapján ment ki a helyszínre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik