Belföld

Navracsics: már nem biztos az adócsökkentés

A frakcióvezető szerint az adót csökkenteni kell, de nem biztos, hogy lehet. Ez csak akkor derül ki, ha megtörtént az átadás-átvétel.

A Fidesz frakcióvezetője szerint álságos magatartás elkülönítve értékelni a Bajnai-kormány egy éves teljesítményét, hiszen az nem volt más, mint az előző kabinetek politikájának folytatása, illetve az IMF-fel és az EU-val kötött megállapodások végrehajtása.

Navracsics Tibor a közrádió reggeli műsorában egyetlen olyan kormányzati intézkedést sem tudott mondani, amellyel a Fidesz egyet tud érteni. A politikus szerint az adót csökkenteni kell, de nem biztos, hogy lehet. Ez csak akkor derül ki, ha megtörtént az átadás-átvétel.

A Fidesz jelentős előnyét mutató közvélemény-kutatásokról szólva a frakcióvezető óva intette a szimpatizánsaikat attól, hogy hátradőljenek, mert “a felmérések néhányszor már becsapták a pártot.” Az esetleges kormánynévsort firtató kérdés elől Navracsics kitért, mint utalt rá: Orbán Viktor miniszterelnök-jelölt joga meghatározni, kikkel akar együtt dolgozni.

Ajánlott linkek:

Navracsics szerint adócsökkentéssel könnyebb lett volna (FN.hu)
Navracsics: kisebb lett volna a veszteség adócsökkentéssel (MR1-Kossuth.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik