Belföld

Gellert kapott az MDF-en a Fidesz szlogenje

"Csak az ország!" - olvasható Bokros Lajos és a Fórum legújabb plakátján.

Új kampányplakáttal és szlogenekkel állt elő az MDF: „Csak az ország!” – olvasható a hirdetményeken. Az MDF az elmúlt napokban értette meg, mire vonatkozik a legnagyobb ellenzéki párt “Csak a Fidesz!” szlogenje: nem akarnak magukon kívül mást látni – fogalmazott Dávid Ibolya pártelnök keddi sajtótájékoztatóján. Kiemelte Bokros Lajos és a Fórum programja „nem romantikus mesei elemekkel zsúfolt”, hanem valódi problémákra, valódi megoldási javaslatokat fogalmaz meg.

A pártelnök szerint az állami beavatkozás növelése mellett érvelő pártok nemcsak a gazdasági kérdésekben gyakorolnának erős állami befolyást, hanem a szabad polgárok mindennapjaiban is, ezért a kisebb államban látja Magyarország jövőjét.

Dávid Ibolya annak kapcsán, hogy magánszemélyek megtámadták az MDF országos és budapesti listájának nyilvántartásba vételét is, azt mondta: “inkorrekt és cinikus játék” az, ami ma Magyarországon választási címszó alatt folyik. Az elnök hevesen bírálta az MSZP-t, a Jobbikot és a Fideszt, amiért korábban a párt listája ellen szavaztak a fővárosban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik