Belföld

Forródrótot indít az MSZP

"Demokratikus forródrótot" indított az MSZP, ezen várják minden olyan választási szabálysértés bejelentését, amely befolyásolja a kampány normális menetét és sérti a kiegyensúlyozottságot. Ehhez a Fidesznek is volt pár szava.

Mesterházy Attila szocialista miniszterelnök-jelölt bejelentette, hogy a 06-40-200-977-es telefonvonalon és a forrodrot@mszp.hu email-címen várják a bejelentéseket arról, ha valakit szóbeli vagy fizikai inzultus ér, illetve, ha valakinek a tudomására jut olyan törvénysértés, amelyet jobboldali politikus követett el a kampány idején.

A szocialista politikus a forródrót elindítását az elmúlt napok eseményeivel indokolta, ugyanis számos olyan tapasztalata volt, hogy a Fidesz és a Jobbik megpróbálta a kampányrendezvényeket megzavarni vagy megfélemlíteni a szocialista aktivistákat.

A Fidesz erre úgy reagált, hogy három ügyet bejelentetett: “A Fidesz ezúton jelenti be az MSZP “demokratikus forródrótjának” az országszerte törvénytelenül terjesztett “MSZP-s mocskolódó szóróanyag”, a Narancsvidék ügyét, Kulcsár József zuglói fideszes országgyűlési képviselőjelölt megfenyegetését, valamint a közpénzből folytatott MSZP-s kormányzati kampánytevékenységet”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik