Belföld

Egy nap az Aquaworld vízibirodalomban

Nincs ideje elutazni, de szeretne egy kellemes napot eltölteni barátaival, családjával? A megoldás az Aquaworld vízibirodalom. Jó időben – rossz időben egyaránt vizes élményekkel, trópusi hangulattal várja a kicsiket és nagyokat egyaránt.

A Hősök terén, a Műcsarnok előtt felszállunk a kényelmes Aquaworld autóbuszra, vagy bepakoljuk az egész családot az autóba és irány a Ramada Resort Aquaworld Budapest, a Megyeri-híd pesti hídfőjénél, az M0-ás körgyűrű 73-as kijáratánál.

Érdemes egy kicsit szétnézni az óriáskupola alatt és a keleti hangulatú Angkor romtemplom valamelyik szintjén keresni egy nyugodt helyet.


Egy nap az Aquaworld vízibirodalomban 1

Kezdhetjük a bemelegítést a szauna világban, a tradicionális szaunák mellett gőzkamra, infraszauna, bio- és kristályszauna, sókamra között válogathatunk. Ha túlhevültünk jól esik egy hűsítés a jégkamrában. A hazánkban még kevéssé ismert Kneipp medencéről kevesen tudják, hogy a hideg-meleg víz váltakozó használata és a köveken való gyaloglás milyen jó hatással van a vérkeringés serkentésére és az idegvégződések stimulálására.
Lazításként a termálvizes medencék valamelyikében víz alatti masszázst vehetünk, úszkálhatunk a sodrófolyosó áramlatában, a kerti kiúszó meleg vízében még a szeles, esős időt sem érezzük.

Óriáscsúszdák, hagymacsúszda, hegyi folyó,- mindegyik más és más élményt nyújt, érdemes kipróbálni valamennyit. Kipróbálhatjuk ügyességünket, szörfözhetünk, a hullámmedence habjain úszkálhatunk, igazi móka a vízen járó labda is.
Számtalan kényeztető kezelésből is válogathatunk, a Hammam fürdő speciális bőrfelújító kezelése után az ember úgy érzi magát, mintha újjá született volna és az eredeti Thai masszázsért sem kell több ezer kilométert utaznunk.
Az apróságokat várja a gyermekvilág meleg vizes medencéi állatfigurás csúszdákkal, függőhíddal, a tengeri akváriummal. Ha már elég volt a fürdésből a színes játszóházban építőkockákból várat építhetnek.

Egy nap az Aquaworld vízibirodalomban 1

Ha szerencsések vagyunk és kisüt a nap, kellemes nyár eleji idő köszönt be, a vízibirodalom megnyitja kültéri strandját is. Napozó ágyak, medencék, játszótér, sportpályák és az izgalmas kalandpark további aktív élményeket biztosítanak.
Ennyi fürdés, kényeztetés után irány az önkiszolgáló étterem! Mindig frissen készült ételekből válogathatunk ízlésünk szerint.

Egy nap az Aquaworld vízibirodalomban 1

További információ: www.aqua-world.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik