Belföld

Náci karlendítések gyűrűjében Filó András

A Jobbik szentendrei választási irodájának ablakába kihelyezett karikatúrák és szövegek miatt tegnap feljelentett Jobbik-elnök egy radikális rendezvényen mulatott novemberben.

Náci karlendítést bemutató fiatalok társaságában látható Dr. Filó András a Jobbik szentendrei jelöltje azokon a fényképeken, amelyek a Szentendrei Nemzeti Konzervatív Kör IV. Magyar Bál nevű rendezvényén készültek tavaly novemberben. A szóban forgó egyesület alapítója egyébként Filó András, aki a fotók tanúsága szerint beszédet mondott az eseményen, majd tovább mulatott a karlengető társasággal.

A Szentendrei Nemzeti Konzervatív Körnek és a helyi Jobbiknak közös honlapja van, innen érhetők el a IV. Magyar Bálon készült fotók is. Filó jobbikos önéletrajzában egyébként kiemelt helyen szerepel, hogy ő az eseményt szervező egyesület alapítója.

A Népszava keddi számában megjelent hír szerint Filó Andrást feljelentette egy magánszemély, mert állítólag a zsidó közösséget kifigurázó karikatúrákat és a zsidóságot szidalmazó szövegeket rakott ki a szentendrei Jobbik-iroda ablakába.

Ajánlott link:

IV. Magyar Bál galéria
Zsidógyűlőlet a Jobbiknál (Népszava Online)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik