Belföld

A Hónap Ajándéka – Élmények előfizetésre

Végre hazánkban is elérhető A Hónap Ajándéka Klub, ez a tengerentúlon már régóta kedvelt szolgáltatás, melynek segítségével kedvenc különlegességeink hónapról hónapra házhoz jönnek. A szolgáltatás pont olyan, mint egy magazin-előfizetés, csak újság helyett a legjobb gasztronómia termékek vagy gyönyörű virágok érkeznek hozzánk havonta egyszer.

A www.ahonapajandeka.hu választékában szinte kizárólag máshol nem vagy nehezen beszerezhető, exkluzív meglepetések szerepelnek: kézműves borok, csokoládék, szemes kávék, teák és egzotikus virágok a világ minden tájáról. A megrendelt ajándékot díszcsomagolásban kapja kézhez időről időre az általunk megajándékozni kívánt családtagunk vagy barátunk.

Így gourmet magazinok olvasása helyett szeretteink akár minden hónapban felfedezhetik egy-egy különleges gasztronómiai termék ízvilágát, vagy megismerkedhetnek egy pompás dísznövény-ritkasággal. A kínálat szakértők segítségével került kialakításra, így garantáltan csak a legfinomabb ínyencségekkel találkozhatunk.

A Hónap Ajándéka – Élmények előfizetésre 1

Ki ne kóstolna meg szívesen egy eredeti recept alapján készült chilis trüffelt vagy az áprilisi, virágokkal készült csokoládéválogatást, mely talányosan a Tavaszi csábítás nevet kapta? Nem érdemes kihagyni a márciusi kubai vagy az április etiópi kávékat sem, melyeket egy hazai kávémanufaktúrában pörkölnek a szállítás előtt. Ha pedig igazi kuriózumra vágyunk mindenképpen érdemes kipróbálni a tea virágot, mely forró víz hatására virágkölteménnyé alakul, igazi ünneppé téve a teázást.

Természetesen akár saját magunkat is meglephetjük egy klubtagsággal, így minden hónapban lesz egy nap, ami csak a kedvenc kedvtelésünkről szól. Ráadásul mindig biztosak lehetünk benne, hogy a legjobb minőségű, mesteremberek által válogatott, egyedi specialitások valóban mosolyt csalnak majd mindannyiunk arcára.

Ha kedvet kapott a termékekhez érdemes ellátogatni a www.ahonapajandeka.hu oldalra, mert a regisztrálók között időről-időre válogatott finomságokat sorsolnak ki.

Nyereményjáték időtartama: március 23-29.
Sorsolás: március 30.

Nyeremények:
1 db 2 hónapos meglepetés csokoládé klub tagság
1 db 2 hónapos kávé klub tagság
1 db 2 hónapos tea klub tagság

Nyertesek:
Bata János, Cegléd – 2 hónapos meglepetés csokoládé klub tagság
Zoppéné Frank Mária, Óföldeák – 2 hónapos kávé klub tagság
Ferencz Károlyné, Pécs – 2 hónapos tea klub tagság

Ajánlott videó

Olvasói sztorik