Belföld

Lemondott a Jobbik szóvivője

A Civilek a Szélsőjobb Ellen szervezője szexuálterapeutát ajánl a Jobbikosoknak.

Lemondott tisztségéről Király András, a Jobbik Magyarországért Mozgalom szóvivője, miután a világhálón kompromittáló képek és videófelvételek jelentek meg róla. Király András korábbi “felelőtlen tetteit” vállalva, személyes elhatározásból döntött a lemondás mellett.

Előzőleg kiderült, hogy komoly ellentét feszül a Jobbik-szóvivő pártja honlapján közzétett önéletrajza és a róla most nyilvánosságra került képek között. A stop.hu a kampány legnagyobb botrányának titulálja az esetet.

A magát családbarát, “keresztény, nemzeti érzelmű, hazája iránt elkötelezett” fiatalemberként bemutató Király András a fotók tanúsága szerint nem idengedik a mámortól, “meleg férfiakat ölelget”, miközben önéletrajza szerint házasságra készül. A Jobbik szóvivőről három videó is felkerült, amelyeken minősíthetetlen hangnemben ordibál romákkal és egy idős emberrel.

A szóvivő a STOP.hu-nak azt mondta, amíg nem egyeztet a pártvezetéssel, nem nyilatkozhat, de magánemberként elismerte, hogy volt melegfelvonuláson és szívott marihuánát. “Mindannyiunk életében vannak botlások” – tette hozzá Király András, akit az önéletrajza szerint “jó Isten rengeteg talentummal áldott meg”.

A 168 Óra Online interjújában a Civilek a Szélsőjobb Ellen Mozgalom szervezője szexuálterapeutát ajánl azoknak a Jobbikosoknak, akik frusztráltan és agresszívan jelennek meg a nyilvánosság előtt.

Alföldi Andrea szerint “nácifikálódás” zajlik le Magyarországon, az embereknek szüksége van a radikális eszmékre, de létezik a radikalizmusnak baloldali fajtája is, amely a “józan ész fegyverét” vetné be a társadalmi-politikai problémák megoldására.

Ajánlott linkek:

Önéletrajz (Jobbik.hu)
Drogos, transzszexuális képek a Jobbik
szóvivőjéről
(Stop.hu)
Jobbik: egy szexuálterapeuta sokat
segíthetne
(168 Óra Online)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik