Belföld

Cédulákért esdekel az MDF

Közleményben kért támogatást a budapesti képviselőjelöltek számára a párt elnöke, jelezve: "még nem gyűlt össze minden választókerületben az induláshoz szükséges számú ajánlószelvény".

Dávid Ibolya az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményben úgy fogalmazott, hogy mindenkire számítanak, aki nem éri be egy hárompárti, MSZP-Jobbik-Fidesz alkotta parlamenttel. Aki azt szeretné, hogy Bokros Lajos és az MDF programjának, “a józan, ésszerű politikának” legyen képviselete az Országgyűlésben, az támogassa ajánlószelvényével az MDF budapesti jelöltjeit – kérte.

Szerinte “aki újságot, híreket olvas, híradót néz, láthatja, az MDF módszeres fojtogatása zajlik”.

Határozott véleményünk, hogy Magyarország számára előnytelen volna, ha csak három párt alkotná 2010-től a parlamentet – írta Dávid Ibolya, hozzátéve, különösen annak fényében van ez így, hogy “az elmúlt nyolc évet elszúró, korrupciós botrányoktól hemzsegő MSZP-ről, az erőszakra, indulatokra építő Jobbikról, valamint az illúziókból, ígéretekből élő Fideszről” van szó.

“A jelenlegi gazdasági és politikai helyzetben kimondottan káros hatásokkal járna, ha az ország egészét érintő döntéseket egy gyengélkedő, megtépázott erejű szocialista párt, egy túlzottan magabiztos, protekcionista, populista néppárt és egy hangos, vállalhatatlan, ember és Európa-ellenes eszméket hirdető szélsőjobboldali párt hozná meg” – olvasható a közleményben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik