Belföld

Valakit biztos bemocskol a szennyvíz

Most Lakos Imre mondja azt, hogy Wertán Zsolt szándékosan okoz kárt a fővárosnak.

Jogi következményeket ígér a városüzemeltetési bizottság SZDSZ.es elnöke Wertán Zsolt fővárosi képviselőnek a csepeli szennyvíztisztító ügyében tett kijelentései miatt – írja a Népszava. Lakos Imre arra reagált, hogy a kereszténydemokrata városatya a csepeli szennyvíztisztító ügyében az ügyészséghez fordult és kérte, vizsgálják meg a főváros jogi képviselőjének tevékenységét.

A KDNP-s politikus felidézte, hogy a csaknem 200 milliárd forintos beruházás kivitelezője menet közben akar egy pótmunkát – régészeti feltárásokra hivatkozva – elszámolni. Szerinte a jelenlegi jogi képviselő nem tesz meg mindent azért, hogy a főváros ne veszítse el a pótmunka ügyében emlegetett ötmilliárd forintot. Wertán kiemelte, hogy az ügyben az önkormányzat jogi képviselője Lakos Imrének a felesége volt.

Lakos Imre viszont arra hívta fel a figyelmet, hogy Wertán Zsolt állításai nem felelnek meg a valóságnak és szerinte az, amit a KDNP-s politikus ebben az ügyben tesz, az a fővárossal perben álló ellenérdekelt fél malmára hajtja a vizet, ezért benne felvetődik a szándékos károkozás gyanúja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik