Belföld

A Fidesz Gyurcsány országértékeléséről

A Fidesz szerint a volt kormányfő mondja meg a "tutit".

Az MSZP még mindig Gyurcsány Ferenc pártja, az igazi választási kampányt is ő csinálja, nem Mesterházy Attila vagy Bajnai Gordon – mondta Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki stábvezetője arra a hírre, hogy a volt kormányfő országértékelő beszédet mond.

Az Atv.hu értesülései szerint Gyurcsány Ferenc március 19-én a Magyar Demokratikus Charta nyilvános rendezvényén mond országértékelő beszédet „Magyarországért, a köztársaságért” címmel.

Szijjártó Péter közölte: ez is csak azt bizonyítja, hogy az MSZP fenn akarja tartani a Gyurcsány-korszakot, és azt csak a Fidesz képes lezárni. Szerinte az MSZP kampányában Mesterházy és Bajnai „általában érdekes, néha nagyon vicces dolgokat” mondtak a nyilvános eseményeken, de Gyurcsány Ferenc „mondta meg a tutit” a zárt rendezvényeken.

Szocialista körökből származó értesülések szerint egyébként az MSZP kampánystábja is döbbenten értesült arról, hogy Gyurcsány Ferenc a választási küzdelem kellős közepén, március 19-én nyilvános országértékelő beszédet akar tartani. A politikus lépését senkivel sem egyeztette az MSZP vezérkarából.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik