Belföld

Megszűnt Csécsei Béla szerződése

Administrator

2010. 03. 09. 09:58

Kocsis Máté polgármester (Fidesz-KDNP) megválasztása óta nem igazolta vissza a munkát.

A polgármester nem engedélyezte a megbízási díj kifizetését sem elődjének. Csécsei Béla a polgármesteri tisztségéről betegsége miatt mondott le, de utána szeptember 2-án aláírt a tanácsadói szerződést Takács Gábor (SZDSZ) akkori polgármester-helyettessel.

A szerződés értelmében a volt polgármester tapasztalataira és véleményére elsősorban az önkormányzat gazdálkodásával és oktatási ügyekkel kapcsolatban tartott volna számot az önkormányzat. Mivel a szerződést határozott időre, 5 évre kötötték, azt felmondani kizárólag csak a felek közös akaratával vagy rendes felmondással, de az öt évre esedékes megbízási díj kifizetésével lehet.

A szerződés közös megegyezéssel történő felmondásáról március 4-i hatállyal döntöttek a felek, a megegyezés értelmében a volt polgármestert kéthavi megbízási díjának megfelelő összeg illeti.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Derecske, 2018. június 8.
Aszfaltterítő gép munka közben. A kivitelezés alatt lévő M35-ös autópálya 60-as kilométerszelvényének jobb oldali pályáján, Derecske határában a második aszfaltréteget építik be. 
MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.