Belföld

Hét körözött bűnözőt fogtak el a rendőrök 24 óra alatt

Hét körözött bűnözőt fogtak el a rendőrök huszonnégy óra alatt Budapesten és környékén.

Egyiküket a rendőrök Budapesten a Szinbád utcában igazoltatták szombaton, amikor kiderült, hogy a Budai Központi Kerületi Bíróság csalás miatt körözte – olvasható a közleményben.

Három elfogatóparancs is érvényben volt az ellen a férfi ellen, akit vasárnapra virradóan fogtak el a rendőrök kispesti lakásában. A férfit jogerősen szabadságvesztésre ítélték orgazdaság és sikkasztás miatt, de a kiszabott büntetést egyik esetben sem kezdte meg, emiatt adtak ki ellene elfogatóparancsot. A harmadik körözést a BRFK közlése szerint két kerületi bíróság adta ki ellene rongálás gyanúja miatt.

Egy másik férfit a Lehel utcában igazoltatták, ellene lopás miatt adott ki elfogatóparancsot a Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB). Szintén a PKKB körözte azt a 36 éves férfit, akit a BRFK akciósai fogtak el angyalföldi lakásában. Őt tartás elmulasztása miatt keresték.

Rákoscsabán fogtak el a rendőrök egy férfit, akit két kerületi bíróság is körözött ittas járművezetés miatt. Nagytétényből is előállítottak egy férfit, aki ellen a PKKB rendelt el körözést garázdaság miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik