Belföld

Tanárok és egyetemisták a Magyarok Nyilaiban

24.hu
24.hu

2010. 03. 05. 16:26

A harmincfős kemény magot tanárok, egyetemisták és volt katonák alkották. Az esetleges áldozatokat jó reklámnak tartották volna.

Benkő György A Magyarok Nyilait lebuktató vállalkozó úgy nyilatkozott, hogy a csoport nagyon gyorsan fejlődött terrorszervezetként, és tanultak a hibáikból. Az emberáldozatokat illetően sem voltak fenntartásaik, sőt Benkő szerint Budaházy úgy vélte, ha meghal valaki, akkor legalább majd jobban felfigyelnek rájuk.

A Magyarok Nyilai felépítését a szervezetbe külsős tagnak szánt férfi úgy vázolta fel az fn.hu-nak, hogy a kemény mag körülbelül harminc főből állt, de hogy ezen kívül még hányan támogatták, kik pénzelték a csoportot, azt nem tudja. A tagok között voltak tanárok, egyetemisták és voltak katonák is. A szervezet katonai vezetője, Budaházy György alatt még több alvezető is részt vett a tervek kidolgozásában. Ezekre közös találkozókon került sor.

A csoport tagjai nagyon odafigyeltek, hogy csak biztonságos kommunikációs csatornákat használjanak. A telefonban általában csak a beszélgetés ideje és helyszíne hangzott el, és már le is rakták. Internetet csak internetkávézóból használtak.

Ajánlott linkek:

Tanárok és egyetemisták a Magyarok Nyilaiban (FN.hu)

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Németh Sándor: Előfordult, hogy a szocialisták zsaroltak

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.