Belföld

Pörzse Sándor Bayer Zsoltnak: Szarházi vagy!

24.hu
24.hu

2010. 03. 03. 22:46

Pörzse Sándor szóbeli bosszúhadjáratot indított egykori barátja és kollégája, Bayer Zsolt ellen a Magyar Hírlapban megjelent nyílt levél miatt.

Bayer Zsolt Vona Gáborhoz címzett múlt heti levelében még azt említette, hogy hiába várta Pörzse Sándor telefonját a róla elmondott gyalázkodó szavak miatt, de ahogy az a Jobbik tiszavasvári lakossági fórumán kiderült, az egykori munkatárs ezt utólag bepótolta.

„Az én volt barátom meg kollegám, Bayer Zsolt nyílt levelet írt a Magyar Hírlapban, szégyenszemre. Fel is hívtam. Azt mondtam neki, szarházi vagy, Zsolt” – osztotta meg akcióját a közönséggel az eseményen Pörzse Sándor, és szavait azzal indokolta, hogy ő tudja, Zsolt igazából hogyan gondolkodik, hisz “ezért voltak barátok”.

Bayer Zsolt a hétvégén a Magyar Hírlap hasábjain megjelent publicisztikában közölte elmarasztaló véleményét a Jobbikról, Vona Gáborról és Morvai Krisztináról.

„Nem is olyan régen még egy asztalnál ültünk néhányan, és emberi hangon beszéltünk. Olyan érzése volt az embernek, hogy mi barátok vagyunk, ott, a Turul-körben. Aztán most naponta elolvasom, hogy én (is) szemét, áruló zsideszes tetű vagyok” – méltatlankodik Bayer a szombaton publikált levélben.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Breaking Bad
TV Series 2008 - 2013 USA
2012 Season 5, episode 2 : Madrigal
Created by : Vince Gilligan
Director : Michelle MacLaren
Bryan Cranston
Photo: Ursula Coyote.
It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.