Belföld

Honda CR-V: A presztízs kalandor

A piacra 1996-ban betört CR-V immár a harmadik generációját éli, és népszerűségét nem csak a Honda márkaerejének köszönheti. Járjon éppen városi utakon, vagy a természet lágy ölén, a Honda CR-V minden körülmények között élményteli autózást garantál.

A Honda család e jeles tagja 2.0 literes benzines és 2,2 literes dízelmotorral is választható. Meggyőző felszereltségével, a bármikor igénybe vehető négykerék-hajtással és a motorválasztékával egyaránt az élre tör. 17 collos keréktárcsák, újragondolt kerékfelfüggesztés, megvalósított ideális egyensúly, kicsúszás gátló, 1.532 literes raktér, új generációs hangszigetelő anyagok. Néhány apró részlet egy gondosan megkomponált egészből, egy olyan autóból, ami méltán tekinthető kategóriája uralkodójának.

Honda CR-V: A presztízs kalandor 1

Egy CR-V-t vezetve Ön, családja vagy éppen utasai az autó nyújtotta élmény mellett a lehető legnagyobb biztonságban érezhetik magukat, hála az alapfelszereltségként kínált biztonságtechnikai megoldásoknak, az autó erős felépítésének, és kivételes úttartásának. Ha pedig a praktikussági szempontok játszanak fontos szerepet a döntésében, akkor emlékezzen az autó figyelemre méltó belterére, tágas csomagtartójára és az ötletes rakodórekeszek sorozatára.

Áralakításunkra eddig is büszkék voltunk, de ez alkalommal 19-re is lapot húzunk, és ügyfeleink helyett vállaljuk a regisztrációs adó kifizetését minden típusú CR-V megvásárlása esetén. Nincsenek apróbetűs kitételeink, csak egy olyan ajánlatunk, amivel több, mint egymillió forintos árelőnyre tehet szert a karácsony és a téli idő közeledtével. Beszéljenek a tények: ez alkalommal 5.890.000 forintért is megkaphat egy kategóriáktól függetlenül kiemelt értékkel, minőséggel és kvalitásokkal bíró autót.

Honda CR-V: A presztízs kalandor 1

Vannak olyan pillanatok, amikor a prémium minőség, a presztízs és az elfogadható árfekvés egyszerre kopogtat az ajtaján. Bátran állítom, ez is egy ilyen pillanat. Nyissa meg az ajtót a lehetőségnek, nyissa meg az álmok erejének!

További információk!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik