Belföld

Hollywoodi sztárfotós workshopja Budapesten

Greg Gorman, Hollywood egyik legelismertebb sztárfotósa 2 alkalommal 3 napos workshopot tart június végén Budapesten a PhotoPress Fotóiskola és az AnD photo Studio szervezésében

Hollywoodi sztárfotós workshopja Budapesten 1

Greg Gorman immár 40 éve készíti képeit Hollywood hírességeiről, szinte nincs olyan sztár, aki már ne állt volna kamerája előtt. Képeit a legnagyobb lapok, mint a Rolling Stone, Newsweek, Time, Vogue, Vanity Fair publikálják. Fantasztikus portréi és akt képei mellett számos moziplakát (Karib-tenger kalózai, Terminátor, Farkasokkal táncoló, Az utolsó mohikán) is fűződik a nevéhez és olyan márkák reklámkampányain is dolgozott, mint a Reebok, a Maybelline vagy a Kawasaki.

Júniusi látogatása egy kivételes lehetőség arra, hogy betekinthessünk egy kivételes tehetségű művész vizuális szemléletmódjába és kulisszatitkaiba, meglessük, hogyan dolgoznak a sztárfotósok.

A 3 napos workshopon – mely tartalmaz stúdiós, külső helyszínes és utómunka foglalkozást – bemutatja legérdekesebb technikáit és trükkjeit, együtt dolgozik a hallgatókkal a közös fotógyakorlatok során.
A workshophoz a PhotoPress és az AnD Photo Studio biztosítja a professzionális technikai hátteret, a helyszíneket és a profi modelleket.

Hollywoodi sztárfotós workshopja Budapesten 2

Bővebb információ, Greg Gorman képei és jelentkezés: www.photopress.hu/greggorman

Ajánlott videó

Olvasói sztorik