Belföld

Egymilliót nyerhetnek az iskolák egy Máté Péter-dallal

Május 25-én a Hangfoglaló Hétfőn egymillió forint értékben nyerhetnek hangszert az általános és középiskolások, csak elő kell adniuk, és az internetre feltölteniük a „Zene nélkül mit érek én?” című dalt.

Máté Péter híres dalának előadására buzdít a programot szervező Hangszeresek Országos Szövetsége (Hanosz), valamint a Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetsége (MZMSz). A játék lényege, hogy május 25-én, hétfőn 11 órai kezdettel minél több általános és középiskolás énekelje vagy játssza el a dalt. Az előadásról felvételt kell készíteni, a YouTube-ra tenni, és a linkjét elküldeni a szervezőknek.

A videók felkerülnek a www.hangfoglalasonline.hu oldalra, melyen szavazni lehet a produkciókra. Az első öt legtöbb voksot gyűjtő produkció közül a zsűri, vagyis a Hanosz és az MZMSz egy-egy vezetője, valamint Lukács László, a Tankcsapda frontembere és Benkő László, az Omega tagja dönti el, melyik a legjobb. A győztes egymillió forint értékben kap igénye és ízlése szerint hangszert, illetve hangtechnikai felszerelést.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik