Belföld

A Medence

Sokunkban megfogalmazódott már a vágy, hogy a házunk mögötti füves területen milyen jó lenne nyáron egy medence, ahol akár munka után, a családdal jókat lehetne pancsolni, játszani, úszni, a minden napok rohanásából kiszakadva a medence partján üldögélve egy italt kortyolgatva nézni a vízen futó apró hullámokat, és ha már a napernyő alatt is elviselhetetlen a forróság, nagyot csobbanni a medence partjáról.

Ez most Önnek is megvalósítható, csak ki kell választani a megfelelő medencét! Egy idény jellegű (nem kell hozzá építési engedély) fémfóliás medence felállítása nem kerül rengeteg időbe, energiába, de használata egész nyáron kellemes kikapcsolódást biztosít.

Létezik kör és ovális alakú, 0,9 m, 1,2 m vagy 1,5 m mély is. Fokozhatjuk az élvezetet különböző beépíthető termékekkel, mint a víz alatti világítás az esti csobbanásokhoz, ellen áramoltató, a hatékony úszás örömére. A medencék karbantartása is nagyon fontos feladat.

A Medence 1

Az egész nyári felhőtlen lubickolás megoldható, ha megfelelően tisztítjuk a medencénket. A víz felszínéről naponta le kell szedni a belehullott leveleket, bogarakat stb.. A medence aljáról is célszerű, hetente illetve ahogy megkívánja kiporszívózni a leülepedett port, homokot, amit a fürdőzések alkalmával bekerülnek a vízbe. Ezeket a kiegészítőket és a tisztításhoz szükséges termékeket, vegyszereket is megtalálja a Kerex Webshop-jában.

Kollégáinkkal évente több száz medence megvalósulása felett bábáskodunk, és fő célunk a megrendelő maximális elégedettségék elérése. A weboldalunkon összeállítottunk egy MEDENCE ABC-t, ami reményeink szerint a legtöbb kérdésre választ ad Önöknek. Összeállításunkban nem csak az engedélyeztetés menetéről, hanem a medencék szerkezeti és műszaki paramétereiről is szó esik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik