Belföld

Jelszó: spórolás

EMFESZ - akinek mindenre van energiája

Jelszó: spórolás 1

Kemény év jön. A gazdasági válság könyökig turkál a pénztárcánkban. Nem mindegy tehát, hogyan tudunk megtakarítani akárcsak egy forintot is. Az EMFESZ gázszolgáltató vállalat ebben tud hathatósan segíteni.

Az EMFESZ Első Magyar Földgáz és Energiakereskedelmi és Szolgáltató Kft 2008. február 1-től tette elérhetővé lakossági ügyfelek számára is a gázszolgáltatást. Ez mérföldkő volt a hazai gázpiac történetében. Kevesebb, mint egy év alatt közel húszezren kötötték meg szerződésüket a www.gas.hu internetes portálon.

Most, hogy a gazdasági válság elérte Magyarországot, családok százezreinek okozhat gondot a fűtés kifizetése. A gas.hu erre ad hosszú távú megoldást. A megtakarítás lakossági fogyasztók számára átlagosan egy havi gázszámla költségének felel meg. Ilyen nagyságrend az előttünk álló nehéz év (vagy akár évek) miatt már egyáltalán nem elhanyagolható.

Egyszerűségben az érték

Az, hogy a gas.hu ilyen népszerűségre tett szert nem csupán annak köszönhető, hogy jóval olcsóbban adja a gázt, hanem az egyszerű szerződéskötésnek is. Csupán regisztrálni kell a gas.hu honlapján, majd el kell fogadni a szerződési feltételeket. Ez nem tart tovább tizenöt percnél. Ezzel kikerülhetjük az ügyfélszolgálati irodákban való ácsorgást, a várakozással és utazással eltelő felesleges órákat.

A legnagyobb előnye a szerződéskötésnek, hogy a korábbi szolgáltatónkkal való szerződésbontást nem nekünk kell intézni: ezt a gas.hu munkatársai elintézik helyettünk. Vagyis egy negyedórás gép előtt üléssel mindent elrendezhetünk, már csak várhatjuk a jóval kisebb összegű és jóval átláthatóbb számlát.

Az otthonunkba érkező földgáz a szerződéskötés után is ugyanabból a vezetékből fog érkezni, így a gázmérő (gázóra) cseréjére nincs szükség. Fontos tudni azt is, hogy a szolgáltató váltásnak nincsenek külön költségei, és hűségnyilatkozatot sem kell aláírni.. Az új fogyasztónak csupán annyi a dolga, hogy minden hónap legelején bediktálja az óraállást. Ezt megteheti a gas.hu honlapon, vagy a 06 40 224 224-es, helyi tarifával hívható telefonszámon.

Az EMFESZ

Jelszó: spórolás 2

Az EMFESZ – a gas.hu lakossági szolgáltatáson kívül – Magyarország 300 legjelentősebb ipari vállalatának mintegy 1000 telephelyét, számtalan önkormányzatot is ellát földgázzal. Ezen felül szerződésben van több távhőszolgáltató vállalattal, utóbbiak jelenleg is több mint 100.000 háztartás ellátását garantálják.
Az EMFESZ hazánk 36. legnagyobb vállalata, a földgáz belföldi szabadpiaci forgalmának hetven százalékát biztosítja. A cég a gázkrízis alatt megfeszített munkában végezte feladatát, amit kivétel nélkül minden fogyasztója szerint kiválóan teljesített.

Az EMFESZ így megérdemelten lehet Magyarország egyik legmegbízhatóbb gázszolgáltatója.

A gas.hu-n a lakosságon kívül kis- és középvállalatok, önkormányzatok, intézmények, társasházak is köthetnek kedvezményes gázszolgáltatási szerződést.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik