Belföld

Többet a hitelekről – Raiffeisen Hitelkisokos [X]

Mit érdemes átgondolni hitelfelvétel előtt? Melyik az igényeinek leginkább megfelelő hitel? Mire lesz szüksége a hitelfelvételhez? A Hitelkisokosban megtalálja a legfontosabb tudnivalókat a hitelekkel kapcsolatban.

Többet a hitelekről – Raiffeisen Hitelkisokos [X] 1

Nem meglepő, ha az ember manapság elveszettnek érzi magát, ha a hitelekről van szó, hiszen az elmúlt hetekben a világ pénzpiacain tapasztalt változások nagyban érintették a hitelek kondícióit és hatással voltak a már meglévő hitelek törlesztőrészleteire is.

Mindezek miatt sok kérdés merülhet fel azokban, akik meglévő hitelüket törlesztik vagy éppen hitelfelvétel előtt állnak.

A Raiffeisen Bank Hitelkisokos című tájékoztatója segít eligazodni a hitelek világában: milyen célra melyik hiteltípus a legmegfelelőbb, mit érdemes átgondolni a hitelfelvétel előtt, mire van szükség a kedvező hitelbírálathoz. A tájékoztatóban érthetően, egyszerű kifejezésekkel szerepelnek olyan bonyolultnak tűnő fogalmak magyarázatai, mint az árfolyamkockázat, értékbecslés, hitelbiztosítási érték, THM.

A kiadvány megtalálható december közepén több újság mellékleteként, vagy letölthető elektronikus formátumban a www.raiffeisen.hu/hitelkisokos oldalon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik