Belföld

Hagyó Miklós Mikulásnak öltözött

Szandi és Vili bohóc szórakoztatta a BKV és a Technikai Tömegsportklubok szövetsége által szervezett Karácsonyváró rendezvény kis résztvevőit. Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes pedig Mikulásnak öltözött.

A Technikai Tömegsportklubok Budapesti Szövetsége, valamint a BKV Technikai Tömegsportklubok Egyesülete a hagyományos év végi Karácsonyváró rendezvényükön a BKV-s szülők gyermekein kívül vendégül látták a VIII. kerületi 3 és 13 év közötti, hátrányos helyzetű és fogyatékkal élő gyerekeket is.

December 6-án szombaton, a BKV Előre Sport utcai telepén kora délutánig tartott a mulatság, ahol tombolával, vetélkedőkkel és koncertekkel színesített műsorral várták a gyerekeket – áll a BKV lapunkhoz eljuttatott közleményében.

A rendezvényen fellépett Szandi, és a Kolompos együttes, volt gyerektánc előadás, a kicsiket pedig Vili és Ibolya bohócok nevettették meg.

A tombolán és a vetélkedőkön kívül sok-sok játékkal kedveskedtek a gyerekeknek, akiket meglepetésként Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes köszöntött Mikulásnak öltözve.

A tombola nyereményeit a szervezők a BKV Zrt. és különböző támogatók segítségével biztosították. A rendezvény fővédnökei Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes és Dr. Kocsis István, a BKV Zrt. vezérigazgatója voltak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik