Belföld

Megjelent a PIKNIK első száma!

A legjobb cikkek – válogatás a javából!

Megjelent a PIKNIK első száma! 1

Meglepődik majd az Olvasó, mert olyan lapot tarthat ezután olvasólámpája alá, amely először vállalkozik arra, hogy számtalan magazinújság legérdekesebb és legértékesebb, legizgalmasabb és legszínvonalasabb cikkeiből, írásaiból válogasson össze egy “új lapot”.
A Nők Lapja és társlapjai, a Figyelő és a National Geographic, a Story és a Best, a Maxima és a Wellness, a Meglepetés és a Sikk, a Kismama és a Praktika, az Otthon és az Atrium, a Színes RTV és az Exit, a Marie Claire és a Cosmopolitan, az FHM és a Füles meg megannyi lap kínálja hozzá a válogatnivalót.

Témaszínesen és tartalmasan, sokrétűen és olvasmányosan, szórakoztatóan, tájékoztatóan és hasznosan. Presztízsesen!

Olvashatunk a bennünket is sanyargató válságról – szakemberek és sztárok mondanak róla véleményt és látnak el tanácsokkal, de elgondolkozhatunk azon is, hogy valóban bioárut kapunk-e pénzünkért a boltokban vagy azon, szükség volna mifelénk is arra, hogy törvénykönyvbe írjuk az udvariasság alapvető szabályait.

“Végigsétálhatunk” a csillagporos ösvényen, közben pedig megtudhatjuk Oroszlán Szonjától, hogy “a jó színész olyan, akár a szivacs”, meg azt is, miképp fordult a kocka Szinetár Dóráéknál. Mi a titka Sophia Loren “örök nőiességének? Miképp készülnek Kepes András “különös történetei”? Vagy pedig: igaz-e, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt körül minden rendben van?

Mielőtt orvoshoz fordulnánk ismerjük meg a pajzsmirigy egyensúlyőrző szerepét, tudjuk meg, mi vár ránk a változókorban, és sajátítsuk el a legújabb gyógyító masszázsok fortélyait. De tájékozódhatunk a divat világában: újra trendi a kockás, és sminkelhetünk a legújabb alapozókra. Ha pedig kíváncsiak vagyunk sorsunk alakulására, akkor a horoszkóp segíthet.

A családi körben felmerülő kérdések: együtt vagy külön a gyerek miatt, egyedül, de nem magányosan,… De olvashatunk igaz történeteket, valós életmeséket is.

Mit tehetünk tágabb és szűkebb környezetünk “védelmében”, otthonunk és kertünk díszítéséért, miképp újíthatjuk fel konyhánkat, hogy azután “finom malacságok” és ízesebbnél ízesebb gombócok készülhessenek benne.

Ha pedig marad szabadidőnk, gazdag programajánlóból választhatunk, bőséges könyv-, CD- és DVD-kínálatból válogathatunk, színházi előadásokat vagy filmeket nézhetünk meg. De fel is kerekedhetünk, hogy átránduljunk Bécsbe, vagy pedig valamelyik gyógyfürdőhelyen pihentessük végtagjainkat.

Fejthetünk rejtvényeket és búvárkodhatunk a tudomány, a technika és a történelem világában: elindulhatunk Prométheusz nyomába vagy megtudhatjuk, miképp bővül évről évre a kihalással fenyegetett állatok “vörös listája”.

Mindez, és még nagyon sok minden egy magazinban!

Megjelent a PIKNIK első száma! 2

A legjobb cikkek – kedvenc lapjaiból! Csak 285 Ft!
Most kétszemélyes mediterrán hajóutat nyerhet!

Részletek a november 19-én megjelenő számban.

Keresse a hírlapárusoknál!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik