Belföld

Fektessen egészségébe (X)

Önnek mi a stratégiája a túléléshez? A Figyelő és a Medicover speciális ajánlata, hogy Ön egészséges, sikeres, és kiegyensúlyozott maradjon. Napjaink velejárója az időhiány és a teljesítménykényszer, amelyek életformánkra így általános közérzetünkre, egészségi állapotunkra is rányomják bélyegüket.

Jelentkezés a Medicover – Figyelő managerszűrésre



Medicover managerszűrésre



Medicover managerszűrésre


A tartós feszültség és túlhajszoltság felemészti a szervezet tartalékait és kialakulhatnak a „manager betegségek” jelzővel illetett egészségügyi panaszok, mint például a magas vérnyomás, gyomorfekély, légzőszervi problémák, neurózis, szexuális funkciózavarok, depresszió és súlyos esetben szívinfarktus.

Az üzleti élet szereplői, akik folyamatos nyomás alatt vannak, nagy egyéni felelősséggel járó döntéseket kell meghozniuk, saját és munkatársaik érdekében, fokozottan ki vannak téve a stressznek és a túlterheltségnek. Ebben az élettempóban, sajnos, sok esetben hajlamosak vagyunk elhanyagolni egészségi állapotunkat, pedig az a gazdasági értelemben vett újratermelő képességünk záloga. Családunk jóléte, karrierünk és további életminőségünk függ tőle!

A bajok először csak különböző tünetek formájában majd konkrét szervi bajok formájában jelentkeznek. A ma már életmódhoz köthető megbetegedések nem csak a managereket veszélyeztetik. Rendszeres általános állapotfelmérésre mindenkinek szüksége van, és az csak az első lépés az egészségünk felmérésére, ugyanakkor rendkívül fontos a talált eltérések megfelelő kezelése és a már meglévő betegségek kontrollja.

Sokan félnek a felmérésektől, nehogy „találjanak valamit”, pedig a szükséges életmódváltással vagy napi egy szem gyógyszerrel, időben megelőzhető egy súlyosabb betegség kialakulása, vagy időben felismerhető és eredményesebben kezelhető. A manager betegségek áldozatai 90%-ban férfiak, de ki kell emelnünk, hogy a nőket is egyre inkább érinti. A nőknek fokozott igénybevételt jelenthet a férfiakéval megegyező teljesítmény és szerepek vállalása. A fokozott igénybevétel a munkahelyen, aztán pedig otthon egészségkárosodáshoz vezet.

Saját érdekünk tehát, hogy felismerjük, hogy egészségünk a legdrágább, és az egyensúly megteremtéséhez saját magunk kell döntenünk.

A bajok először csak különböző tünetek formájában majd konkrét szervi bajok formájában jelentkeznek. A ma már életmódhoz köthető megbetegedések nem csak a managereket veszélyeztetik. Rendszeres általános állapotfelmérésre mindenkinek szüksége van, és az csak az első lépés az egészségünk felmérésére, viszont rendkívül fontos a talált eltérések megfelelő kezeléséhez és a már meglévő betegségek kontrolljához.

Sokan félnek a felmérésektől, nehogy „találjanak valamit”,pedig napi egy szem gyógyszerrel, vagy a szükséges életmódváltással, időben megelőzhető egy súlyosabb betegség kialakulása, vagy időben felismerhető és eredményesebben kezelhető.

A manager betegségek áldozatai 90%-ban férfiak, de ki kell emelnünk, hogy a nőket is egyre inkább érinti. A nőknek fokozott igénybevételt jelenthet a férfiakéval megegyező teljesítmény és szerepek vállalása. A fokozott igénybevétel a munkahelyen, aztán pedig otthon egészségkárosodáshoz vezet.
Saját érdekünk tehát, hogy felismerjük, hogy egészségünk a legdrágább és az egyensúly megteremtéséhez saját magunk kell döntenünk.


Fektessen egészségébe (X) 2


Az életmódbeli változások mellett az egészségi állapot rendszeres ellenőrzése is a betegségek megelőzését szolgálja. A Figyelő Magazin a Medicover Egészségközponttal közösen egy olyan speciális szűrőcsomagot hozott létre, mely egynapos elfoglaltsággal, kényelmesen elvégezhető teljes körű szűrést jelent, konzultációs lehetőséggel. A managerszűrést a Medicover modern egészségközpontjaiban végezzük, előzetes időpont egyeztetéssel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik