Belföld

Allianz Direct – A kötelező kattintás 2009-ben is! [X]

Indul a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási kampány, amelyben hangsúlyos szerepe lesz az idén is az interneten történő biztosításkötésnek. Az Allianz Direct ügyvezető igazgatója, Dunai Zsolt válaszolt kérdéseinkre.

Mit ajánl az Allianz az online biztosításkötési platformon ügyfeleinek?

A 2008-as év biztosítási piacon bekövetkezett változásainak megfelelően kiemelt figyelmet szentelünk a nálunk GFB-t kötő autósok védelmének, ezért a kedvező tarifák mellett most több ingyenesen választható meglepetést is kínálunk az új szerződők számára.

Mit takar ez a meglepetés?

Aki a www.AllianzDirect.hu weboldalon keresztül köti meg kötelezőjét a 2008. november 1.- december 31. közötti időszakban 2009. január 1-jén induló kockázatviselési kezdettel, 3 felkínált kiegészítő biztosítás közül választhat egyet a „készlet” erejéig, és azért nem kell külön fizetnie. A kínálatot úgy állítottuk össze, hogy azok valóban többletszolgáltatást nyújtsanak a biztosítást kötni szándékozók számára, és mindenki kedvére választhasson a leginkább fontos biztonsági kiegészítések közül.
Az egyes kiegészítő biztosítások csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, így akinek valamelyik felkeltette az érdeklődését, érdemes igyekeznie.

Allianz Direct – A kötelező kattintás 2009-ben is! [X] 1


Mit érdemes tudni ezekről a kiegészítő biztosításokról?

Mindenkinek ajánljuk, akinek a gépjármű elengedhetetlen a munkájához, életviteléhez.
Az Aktív Pluszt azoknak az ügyfeleknek ajánljuk, akik a kárrendezés elhúzódásától tartanak. Ha itthon vétlenül szenved gépjárművével balesetet (károsult) vagy külföldön gépjárművével közlekedve történik káreseménye, akkor ezzel a szolgáltatással társaságunknál rendeztetheti a neki okozott gépjárműkárt, illetve külföldi gépjárműbaleset esetén jogvédelmi szolgáltatásra tarthat igényt.

A kiegészítő Assistance biztosítás abban segít, hogy a biztosított jármű műszaki hibája, elemi, lopás- vagy töréskára esetén a műhelybe szállítással, az utazásnak a javítás miatti kényszerű megszakításával vagy más módon történő folytatásával összefüggő többletköltségét a biztosítási feltételek szerint megtérítjük.
A Kiegészítő életbiztosítást pedig azoknak ajánljuk, akiknek kiemelten fontos az autójukban utazók biztonsága.

Milyen egyéb kedvezményeket kínál az Allianz az idei kampányban?

Az Allianz a 2009-re meghirdetett GFB díjakból további kedvezményeket is kínál, részletek: www.AllianzDirect.hu

Mit kell még tudnunk az Allianz Directről?

Az Allianz Direct az online vásárlói szegmenst célozza meg a kényelmes, gyors biztosításkötés lehetőségével, hisz rohanó világunkban az egyik legfontosabb tényező az idő. Úgy alakítottuk ki az online biztosításkötés folyamatát, hogy az az internetezők számára is könnyen átlátható és gyorsan intézhető legyen. Akik mégis tanácstalanok, vagy elakadnak az egyes lépéseket illetően, azoknak telefonos ügyfélszolgálatunk segít a biztosítás megkötésében. Biztosító választásánál azonban nemcsak az olcsó díj vagy a gyorsaság a fontos, hanem a lényeges szempont a biztonság is. Az Allianz Direct honlapján keresztül kötött biztosításának garanciája az Allianz nagy múltra visszatekintő, megbízható, stabil háttere.

További információ: www.AllianzDirect.hu, 06-40-412-412

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik