Belföld

Már tucatszor volt kevés az MSZP

admin
admin

2008. 10. 13. 16:28

Harmadszor is leszavazta hétfőn a parlament Keller László pénzügyminisztériumi államtitkár és egyszer Korózs Tamás szociális és munkaügyi államtitkár interpellációra adott válaszát.

Bánki Erik (Fidesz) interpellációjában a Magyar Hivatásos Labdarúgó Liga 3,1 milliárd forintos adósságával összefüggő Advertum-ügyről érdeklődött a pénzügyi tárca államtitkárától. Keller László válaszát nemcsak az ellenzéki képviselő nem fogadta el, de a parlamenti többség sem: a szavazás során 184 igen szavazat mellett 187-en voksoltak nemmel, egy képviselő tartózkodott. Az elnöklő Lezsák Sándor az interpellációt kiadta a költségvetési bizottságnak.

Pettkó András (MDF) interpellációjában arról érdeklődött, milyen tervei vannak a kormánynak a kábítószer-probléma eddigieknél hatékonyabb kezelésére. Korózs Lajos válaszát a parlamenti többség nem szavazta mag: 184 igen szavazat mellett 169-en voksoltak nemmel, 18-an tartózkodtak. Az elnök az interpellációt kiadta az ifjúsági és családügyi bizottságnak.

A kisebbségi kormányzás kezdete óta már tucatszor fordult elő, hogy interpellációra adott válasznál az MSZP nem tudta biztosítani a parlamenti többséget.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Velence, 2018. szeptember 12.
Lázár János érkezik a Fidesz-KDNP frakciószövetség háromnapos kihelyezett ülésére egy velencei szállodába 2018. szeptember 12-én.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.